site design templates
Bach bloesem remedies voor mensen

“Gezondheid berust op het in harmonie zijn met de ziel .” Dr Edward Bach.
Dr Edward Bach [1886-1936] was o.a. arts, homeopaat en bacterioloog, die zijn leven heeft gewijd aan het zoeken naar de zuiverste methode van genezen.
Dr Bach geloofde dat de gemoedstoestand van een mens een belangrijke rol speelt bij het ontstaan en genezen van ziekten. Hij ontdekte de kwaliteiten van bepaalde soorten bloemen een harmonie kunnen brengen in de menselijke geest. De krachten van deze bloemen en planten en de positieve uitwerking om zo negatieve gesteldheden te kunnen deblokkeren. Zijn visie was dat als een mens zich niet gelukkig voelt zich na enige tijd een ziektebeeld kan ontstaan.

Bach Remedies kunnen helpend zijn bij verschillende lichamelijke of geestelijke klachten van mens en dier, ook daar waar in sommige gevallen (nog)geen (medische) verklaring voor te vinden is.
Je kunt ze Bach Remedies ook preventief gebruiken in tijden van onrust en/of stress.
Ook daar waar je het even niet meer ziet zitten, je vermoeid en ongezond voelt en ga zo maar door.
Je kunt deze remedies gebruiken in combinatie met medicijnen of andere behandelingen, ze zijn volkomen veilig, geen bijwerkingen, zijn niet verslavend en kunnen ingenomen worden door jong en oud, mens en dier.  

© Copyright 2019 Jesper Otten - All Rights Reserved